Hoe werkt een compleet pv systeem?

Hoe werkt een compleet pv systeem?

Vroeger maakte 1 op 500 huishoudens gebruik van zonnepanelen. In 2020 zal 1 op de 8 huishoudens gebruik maken van zonnepanelen (Bron: Kema). Zonnepanelen zijn een investering in schone energie en energiebesparing, zowel voor u als consument als voor uw bedrijf.

Nadat u heeft besloten dat u voor zonne-energie wilt gaan gebruiken is het als eerste van belang om te kijken wat u ongeveer aan energie verbruikt en wat u daarvan zou willen besparen.

Heeft u dit eenmaal bepaald dan is de volgende stap om te beslissen of u dit zelf wilt installeren of dat u dit door een van onze erkende installateurs wilt laten doen. U dient er wel rekening mee te houden dat alle systemen boven de 600 Watt op een aparte groep aangesloten moet worden.

zonnepanelen

Aangesloten installateurs

Onze installateur komt dan bij u kijken of er eventueel een nieuwe groep aangelegd moet worden. En vervolgens komen wij de afgesproken datum uw installatie plaatsen. Over het algemeen kan dit binnen 1 dag gerealiseerd worden.

Verder kunnen wij ook een systemen ontwerpen geheel naar uw wensen. Zowel voor particulier als voor zakelijke klanten. Ook voor installaties boven de 15000Wp. Hiervoor kunt u het best even contact opnemen zodat wij u goed van dienst kunnen zijn bij de keuze en het samenstellen van uw zonne-energiesysteem.

Ook kunt u ervoor kiezen een aangesloten zonnepanelen-bedrijf langs te laten komen. Dit is geheel kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen met de adviseur wordt er dan gekeken wat de beste oplossing is in uw situatie.

Zonnepanelen vergelijken

Wilt u gebruik maken van een zonnepanelen vergelijker? Maak dan gebruik van 123zonnepanelenvergelijken.nl Dit is een vergelijking website waar u gemakkelijk meerdere offertes kunt aanvragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Via deze manier krijgt u vaak betere zonnepanelen voor een betere prijs!

Leave a Reply